Câteva zile ne mai despart de Festivalul “Nopți de Sânziene” ediția XLI. Organizatorii (Centrul Cultural Borșa) spun că ediția din acest an, care va avea loc weekend-ul viitor, va fi cu siguranță memorabilă pentru că a fost pregătit un program diversificat.

Sâmbătă 22 iunie: distracție și voie bună cu DJ renumiți: Dj Dark alături de DJ R și DJ Pyt, în timp ce duminică 23 iunie copiii vor fi fascinați de Parada Personajelor din Povești. Spectacol de Magie “Pălăria Vrăjită “ și Ansamblul Colibrì, respectiv Grupul de Canto Dreamers.

„În incinta Centrului Cultural pentru cei care au achiziționat deja biletele se vor bucura de piesa de teatru “Năpasta” , de I.L. Caragiale. Iar seara se va încheia cu cel mai frumos obicei de Sânziene: Învârtitul făcliei, după care vom viziona în aer liber filmul documentar etnografic: “GATĂ MAMĂ, CUFĂRU’!”. Luni 24 iunie vom îmbrăca cu toții frumosul nostru port popular și împreună cu ansamblurile prezente la eveniment vom străbate orașul într-o Paradă a Portului Popular. Regalul Folcloric va fi susținut de artiști îndrăgiți : Deti Iuga, SiLvia Timiş și Catalin Iancu, Bianca Pop, Carmen Ştețco, Mihaela Mihali, Anghelina Timiș Lung, Alessia Câmpan, Danci Rebecca, Oana Larissa Pop și alții. Sergiu Gabriel Kotorbacs și Ionuţ Hanțig vor întreține atmosfera cu coveruri muzicale pe toate gusturile”, anunță organizatorii.

Binecunoscutul artist și influencer Dorian Popa va încheia festivalul cu un show incendiar.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.