Reușită notabilă a unei atlete din Ruscova. Atleta Maria Botiz a cucerit aurul în proba de 80 m plat a Campionatului National destinat copiilor de 13-14 ani, desfășurat în 1-2 iunie la București, cu rezultatul de 10,95 secunde.

„Maria este prima atletă care aduce o medalie de aur în Fabrica de Campioni. În vârstă de doar 12 ani, sportiva noastră se află pentru a doua oară la etapa finală a unui Campionat Național. De această dată a reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, devansând nu mai puțin de 41 de participante.

Suntem extrem de mândri de performanța Mariei. Este rezultatul muncii sale și a antrenoarei Silvia Marta, iar noi suntem mândri de ele! Maria este unul dintre copiii selectați din mediul rural în urma acțiunilor pe care le desfășurăm periodic și este beneficiara unei bursei sportive oferite de partenerul Printmasters.

Acum putem spune cu mâna pe inimă că suntem Fabrica de Campioni, iar Maria ne-a făcut cel mai frumos cadou la aniversarea celor 2 ani de activitate: medalia de aur!

Îi mulțumim, Mariei, și o felicităm pentru titlul de campioană națională! Urmează proba de săritura în lungime și sperăm într-o nouă performanță”, precizează oficialii Fabricii de Campioni.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.