”Împreună”, aceasta este tema Anualei de Arhitectură Nord-Vest 2021. Expoziţia-concurs poate fi deja vizitată în Piaţa Cetăţii din Baia Mare. 

”Un eveniment care se adresează în egală măsură profesioniștilor în proiectare și construcţii, reprezentanţilor instituţiilor publice și tuturor locuitorilor orașului”, menționează arh. Ionuţ Radu Filip – președinte al Filialei Nord Vest a Ordinului Arhitecţilor din România (OAR NV).

Trei secțiuni de concurs 

Expoziţia-concurs ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2021” poate fi deja vizitată în Piaţa Cetăţii din Baia Mare. Acolo unde va rămâne până la sfârșitul lunii noiembrie. Va cuprinde în acest an atât cele două secţiuni tradiţionale (lucrări realizate și proiecte), cât și o secţiune nouă: proiecte culturale. ”Lucrările prezentate sunt realizate de membrii filialei și acoperă o varietate de teme funcţionale: rezidenţial, educaţional, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajări interioare, design de obiect, patrimoniu”, se arată în comunicatul remis de OAR NV redacției.

Vernisaj transmis online

Vernisajul expoziţiei-concurs ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2021” – ”Împreună” are loc mâine, la sediul Filialei Nord Vest a Ordinului Arhitecţilor din România, de la ora 17.30. Evenimentul va fi transmis în direct pe contul de Facebook al filialei OAR Nord-Vest. Totodată, vor fi transmise în direct prelegerile arhitecţilor invitaţi, care vor constitui și juriul expoziţiei-concurs. Este vorba despre arh. Daniel Lucian Șerban din Cluj-Napoca (BIA Daniel Șerban) și arh. Ana-Maria Olănescu/arh. Octav Silviu Olănescu din Cluj-Napoca (Studio 82).

Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2021 este organizată de Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Nord-Vest în parteneriat cu Primăria Baia Mare și este finanţată din taxa de timbru de arhitectură și din sponsorizări private.

Mai multe despre Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Nord-Vest găsiți aici.

Sursă informații și foto: Filiala Nord Vest a Ordinului Arhitecţilor din România

 

CITEȘTE ȘI:
Proiect din Baia Mare premiat la BATRA 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.