În cadrul Festivalului de dans contemporan eXcentric dance team(s), ziua de azi aduce o lansare de carte, un spectacol și o petrecere.

De la ora 18.30, azi, în cadrul Festivalului de dans contemporan eXcentric dance team(s), are loc lansarea cărții ”Creativitatea-Marfă. O perspectivă din interiorul scenei culturale independente clujene 2009-2019” de Miki Braniște. Evenimentul este programat în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare.

”Are We Humans or Are We Dancers” este spectacolul prezentat de Compania M Studio din Sfântu Gheorghe. De la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal. Concept și coregrafie, Ioana Marchidan.

”De cele mai multe ori artistul pe scenă spune povestea altcuiva. El e văzut ca un om fără trecut și fără viitor. Parcă ar exista doar în momentul acela când ochii sunt pe el, când lumina e aprinsă și când totul e pus la punct ca actul artistic să existe. De cele mai multe ori nu este vorba despre el, despre fricile, vulnerabilitățile, preferințele, părerile lui. Spectacolul acesta este despre ei, despre acești oameni care vin să dezvăluie publicului aspecte profunde, dar și banale ale personalității lor. (…) Însăși interpretul este în centrul acestui spectacol în care corpul lui oscilează între firesc și spectacular.” Așa este prezentat spectacolul pe pagina evenimentului.

Seara se încheie după tiparul deja știut cu eXcentric Party, de la ora 20.00, în foaier.

Prețul unui bilet la spectacolele din cadrul festivalului este de 10 lei. Elevii și studenții beneficiază de gratuitate pe baza carnetelor și legitimațiilor, în limita locurilor disponibile!

Festivalul este organizat de către Teatrul Municipal Baia Mare, Asociația Non – Centru de Arte Performative din Cluj-Napoca și Asociația Culturală Atelier 92. Proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare (credit Zsolt Barabas)

CITEȘTE ȘI:
Răzvan Stoica, Stradivarius și un popas muzical baroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.