A cincea zi de eXcentric dance team(s) festival vine cu un nou spectacol al NON Centru de Arte Performative din Cluj-Napoca. ”404: noise” este prezentat azi în premieră. De la ora 19.00, în sala studio a Teatrului Municipal Baia Mare. La ce să vă așteptați?

”Membrii echipei pornesc de la problematica diferenței de percepție și existența filtrelor personale în momentul sintetizării unei informații exterioare. Ajung să vorbească despre imagine și reprezentare și se blochează la obiect.

Colaborează cu artistul Roxan Afloarei, pe care îl comisionează pentru realizarea unei sculpturi care să însoțească viitoarea producție. El nu apare pe afiș, dar dă viață unei lucrări în jurul ideii de adevăr absolut și bias.

Spectacolul lucrează nu doar din punct de vedere tematic cu aceste subiecte, ci prin interacțiunea cu publicul și intervenția asupra spațiului.

Totul este o minciună.

«404: noise» este un work-in-progress despre stimulii din jur și despre cum realitatea e deja acolo”. Aceasta este prezentarea spectacolului propuse azi de eXcentric dance team(s) festival.

404: noise

Regie: Dominik M. Iabloncic
Coregrafie: Roxana Florescu
Dramaturgie: Roxana Țentea
Muzica: Nidal Ștefan Hamad Al-Essa
Interpreți: Avram Grigore, Dragoș Cojocea, Francesca Dulca, Roxana Florescu

A, și să nu uităm: ziua se sfârșește cu eXcentric Party, de la ora 20.00, în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare.

Prețul unui bilet la spectacolele din cadrul festivalului este de 10 lei. Elevii și studenții beneficiază de gratuitate pe baza carnetelor și legitimațiilor, în limita locurilor disponibile!

Festivalul este organizat de către Teatrul Municipal Baia Mare, Asociația Non – Centru de Arte Performative din Cluj-Napoca și Asociația Culturală Atelier 92. Proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Răzvan Stoica, Stradivarius și un popas muzical baroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.