Până în 22 octombrie, în Baia Mare are loc eXcentric dance team(S) festival. Un eveniment dedicat dansului contemporan.

Azi, în a doua zi de festival, de la ora 19.00, sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare găzduiește ”Faust 3.0”. ”De-a lungul secolelor, legenda savantului cercetător care își vinde sufletul diavolului în schimbul elixirului tinereții a fost reinterpretată de multe ori în literatură și teatru, dar mai rar în dans. Un spectacol de dans contemporan cu influențe de teatru fizic, «Faust 3.0» prezintă unul dintre oamenii nemulțumiți de condiția lor, care, în căutarea cunoașterii absolute, a uitat să-și trăiască viața, iar găsirea echilibrului pare a fi imposibilă. Ești și tu un Faust uneori?” Astfel este prezentat spectacolul propus de Asociația NON Centru de Arte Performative Cluj Napoca.

La 20.00, în foaierul teatrului, începe eXcentric Party.

Prețul unui bilet la spectacolele din cadrul festivalului este de 10 lei. Elevii și studenții beneficiază de gratuitate pe baza carnetelor și legitimațiilor, în limita locurilor disponibile!

Festivalul este organizat de către Teatrul Municipal Baia Mare, Asociația Non – Centru de Arte Performative din Cluj-Napoca și Asociația Culturală Atelier 92. Proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
eXcentric DANCE TEAM(S) Festival sau opt zile de dans contemp

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.