Începe azi eXcentric dance team(S) festival. Un eveniment grație căruia perioada 15-22 octombrie devine, în Baia Mare, săptămâna dedicată dansului contemporan. Timp de opt zile, la Teatrul Municipal Baia Mare, dar și în locuri mai puțin convenționale din oraș, vor evolua trupe de dans din Cluj-Napoca, Timișoara, București, Sfântu Gheorghe și Baia Mare.

De la ora 18.30, în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare, este programată azi deschiderea Festivalului eXcentric dance team(s). La ora 19.00, în sala mare, sunteți invitați la ”Placebo”. Producție a Companiei de dans eX-centric dance team din cadrul Teatrului Municipal Baia Mare. Prima zi de festival se încheie cu eXcentric Party. Anunțată pentru ora 20.00, tot în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare.

Prețul unui bilet la spectacolele din cadrul festivalului este de 10 lei. Elevii și studenții beneficiază de gratuitate pe baza carnetelor și legitimațiilor, în limita locurilor disponibile!

Festivalul este organizat de către Teatrul Municipal Baia Mare, Asociația Non – Centru de Arte Performative din Cluj-Napoca și Asociația Culturală Atelier 92. Proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
eXcentric DANCE TEAM(S) Festival sau opt zile de dans contemporan în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.