Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) organizează cea de-a XV-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR) în perioada 12 – 20 august 2021 în Baia Mare.

Astfel, timp de 9 zile, 300 de reprezentanți ai studenților din organizațiile studențești din toată țara, membre ale federației, vor participa la primul eveniment fizic marca ANOSR de după pandemie, organizat cu sprijinul Ligii Studenților ”Pintea Viteazul” (LSPV) Baia Mare și al Universității Tehnice din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare (UTCN – CUNBM).

Acest eveniment este unul de tradiție pentru studenții din România, cel mai important. Activitățile propuse au în prim-plan discuții despre nevoile și interesele studenților din țară cu scopul identificării și soluționării posibilelor probleme întâmpinate, dezbateri pe diferite tematici de interes din societate, toate acestea culminând cu adunarea generală a ANOSR, în care se va trasa strategia federației pentru următorul mandat și an universitar.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 12 august, la ora 10:00, la Teatrul de Vară din Baia Mare.

În primele patru zile, participanții vor beneficia de sesiuni de formare în domeniile educațional, resurse umane, fundraising, scriere de proiecte, relații publice, imagine, IT, legislativ și secretariat și leadership. În cadrul acestor activități, formatorii ANOSR vor facilita anumite sesiuni de formare, se vor asigura că informația este adresată într-un mod cât mai eficient, vor răspunde la întrebările adresate și vor face activități pe domeniile respective pentru a se asigura de calitatea informațiilor transmise. Forumul Organizațiilor Studențești din România se va încheia cu sesiunea formală a adunării generale a ANOSR.

Sursă informații și foto: Liga Studenților ”Pintea Viteazul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.