Ștafeta Veteranilor “Invictus” a ajuns ieri, 22 octombrie, la sediul Batalionului 612 Artilerie Antitanc “Maramureș”. Azi, echipa “Invictus” din Baia Mare a pornit în alergare spre Satu Mare.

Aceasta a fost predată comandantului Batalionului 612 Artilerie Antitanc “Maramureș”, locotenent colonel Ioan Alexandru Orban, de către militarii Batalionului 811 Infanterie Dej, care au alergat pe traseul roșu, de la Dej spre Baia Mare.

În această dimineață, echipa “Invictus” din Baia Mare – alcătuită din voluntari militari și civili – a pornit, în alergare, spre Satu Mare.

Ștafeta Veteranilor “Invictus”, aflată la cea de-a VII-a ediție, se desfășoară în perioada 13-25 octombrie. ”Acțiunea presupune purtarea unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor pe trei trasee. Toate cele trei trasee însumează peste 1.000 de kilometri și se vor reuni la Carei, de Ziua Armatei României – 25 octombrie, întregind astfel drapelul tricolor”, menționează reprezentanții Centrului Militar Județean Maramureș.

”Scopul evenimentului este acela de a cultiva simbolul absolut al curajului, devotamentului, patriotismului, spiritului de sacrificiu, respectului față de eroii neamului și al dragostei nemărginite față de țară”, se mai arată în postarea Centrului Militar Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Centrul Militar Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.