Prima călătorie după izolare pe care Pavel Bartoș a făcut-o a fost tocmai în Maramureș, cu prilejul proiecției primului său scurtmetraj, ”Romanian Tradition”, în cadrul evenimentului ”MândrIE maramureșeană”. Experiența a fost sintetizată, în stilul inconfundabil, într-un episod pe vlog-ul de călătorie.

La final de iunie, Pavel Bartoș a poposit în Baia Mare, acolo unde, la Muzeul Satului, a fost proiectat ”Romanian Tradition”. ”Marea calitate a acestui film: are doar 25 de minute. E un film făcut cu drag, inspirat din fapte reale”, spune Pavel Bartoș despre primul său scurtmetraj. Proiecția a avut loc în cadrul evenimentului ”MândrIE maramureșeană”.

Dar până la momentul proiecției, actorul s-a plimbat pe străzile din Baia Mare și pe ulițele din Muzeul Satului, a descoperit tainele ”clincerului” plin de oale și ulcele, a jucat rolul găzdoiului și a redescoperit senzații din copilărie.

”E frumos în Maramureș. Bine: când nu a fost frumos în Maramureș?! Și ce oameni sunt aici! Ce mâncare! Ce <<apă sfințită>>!”, mărturisește Pavel Bartoș, la plimbare prin satul de pe Dealul Florilor.

După ce a făcut poze, i s-a cântat și a descoperit că horinca e și mai gustoasă la un concert Subcarpați, actorul a concluzionat: ”Cred că asta e cel mai important: că am întâlnit oameni foarte faini. Maramureș, pe data viitoare!”

Descoperiți aici episodul dedicat de Pavel Bartoș călătoriei în Maramureș.

Sursă informații și foto: Facebook / Pavel Bartoș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.