Campania „Zurli Bucuria, în toată România” a început! Celebrele și mult iubitele personaje Zurli vor ajunge și în Maramureș în luna august în cadrul unui turneu național al celor de la Gașca Zurli.

„Ne-am propus să reușim, până în 2026, să trecem cel puțin o dată prin fiecare orășel din țară. Avem de pus pe harta Zurli toate cele 311 de orașe! Aceasta este promisiunea Zurli!

Maya Sorian, fiica lui Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan – femeia care a creat toată lumea Zurli – este însoțită de personajele iubite de toți copiii, păpușile vii care i-au colorat întreaga copilărie. Vă așteptăm cu drag să facem din fiecare moment o joacă educativă și să ne bucurăm împreună de un spectacol de poveste! Și, astfel, să ne ținem promisiunea – aceea de a duce „Zurli Bucuria, în toată România”!

Abia așteptăm să ne vedem, abia așteptăm să ne cunoaștem! Vă invităm să o descoperiți pe Maya, sǎ primiți din energia cu care Tanti Prezentatoarea face povestea asta să existe de 17 ani, să faceți cunoștință cu personajele Zurli reprezentate de papusile vii, și să trăiți o experiență unicǎ. Ideea, conceptul și textul aparțin Mirelei Retegan – creatorul lumii Zurli. Toate cântecele pe care le iubiți, cu superhiturile „Am o căsuță mică” și „Aramzamzam”, toate ghidușiile Vrăjitoarei Tura Vura și lecțiile pe care le învățăm fac din spectacolele Zurli o experiență unicǎ!”, anunță organizatorii.

În Maramureș Mascotele Zurli vor ajunge în Borșa (18 august), Dragomirești (17 august), respectiv în 17 august la Vișeu de Sus, la Casa de Cultură din oraș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.