Înscrierile pentru cursurile de zbor și salt cu parașuta se vor desfășura în perioada 10 ianuarie – 6 februarie, anunță Aeroclubul României.

Aeroclubul României oferă tinerilor cu vârsta între 15 și 23 de ani oportunitatea de a efectua cursuri de zbor și salt gratuite. Cursurile pot fi urmate și de persoane cu vârsta peste 23 de ani, dar contra cost. Înscrierile încep în 10 ianuarie și se închid în 6 februarie.

În 15 locuri din întreaga țară vor fi organizate aceste cursuri, inclusiv în Baia Mare. Lecțiile de zbor și salt cu parașuta sunt structurate în două module de pregătire. Cel teoretic va avea loc online în perioada februarie – aprilie. Cel practic (de zbor/salt cu paraşuta) va începe în luna mai.

După obţinerea licenţei, tinerii care prezintă aptitudini vor fi selecţionaţi în loturile Aeroclubului României. Unde îşi pot completa şi desăvârşi pregătirea, se vor antrena și vor participa la competiții și demonstrații aeronautice. ”De asemenea, aceasta poate constitui fundamentul unei viitoare cariere profesionale în aviaţie, eventual chiar în cadrul Aeroclubului României, cea mai mare parte dintre instructorii de zbor ai organizaţiei noastre provenind din rândurile foştilor cursanţi”, se arată în comunicatul Aeroclubului României.

Toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Aeroclubul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.