Credit: Daniel Ionuț Balaj

Anul 2022 a însemnat record de pasageri pentru Aeroportul Internațional Maramureș. Portofoliul pentru 2023 vine cu trei destinații noi. 

”2022 reprezintă anul cu cel mai mare număr de pasageri înregistrat în istoria Aeroportului Internaţional Maramureş, peste 76.000 de pasageri”, se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului Internaţional Maramureş.

Pe lângă compania aeriană TAROM care a operat zboruri regulate pe ruta Bucureşti – Baia Mare cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale, respectiv șase pe săptămână din luna octombrie, compania HiSky a zburat spre Paris Beauvais cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale. Zborurile către şi dinspre Paris au un program ideal, joia şi duminică, pentru facilitarea vizitelor de tip City Break. Pe pagina oficială a companiei HiSky s-a pus în vânzare, pentru perioada estivală 2023, şi o a treia frecvenţă pe săptămână: marţea.

”Noi destinaţii vor fi adăugate la portofoliul zborurilor de pe Aeroportul Maramureş, şi anume München, Roma şi Londra. De asemenea, compania AirConnect a anunţat operarea rutei Baia Mare – Bucureşti, începând cu luna martie 2023. Destinaţiile charter ale anului 2023 vor fi Antalya, cu o frecvenţă de patru zboruri săptămânale, Creta şi Hurghada cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână”, menționează sursa citată.

Oficialii Aeroportului Internațional Maramureș preconizează ”o creştere cu peste 30% a numărului de pasageri”.

Sursă informații și foto: Aeroportul Internațional Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Aeroportul Maramureș | Vară cu mai multe zboruri spre Paris

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.