Desenul Alesiei Ardelean, elevă la Liceul Tehnologic ”Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș, va reprezenta România în Proiectul Beyond organizat de Space for Art Foundation în colaborare cu Romanian Science Festival.

Proiectul Beyond se referă la realizarea unui costum spațial imprimat cu desene artistice create de copiii provenind din toate statele lumii. Tema principală este ”Planeta Pământ așa cum ne-o imaginăm în vastul Univers”.

Pentru a înscrie România în proiectul Beyond, Space for Art Foundation în colaborare cu Romanian Science Festival au organizat ”Desenul tău pe costumul unul astronaut”, concurs destinat elevilor. 77 de copii și-au înscris lucrările în competiție.

Câștigătorea concursului a fost desemnată Alesia Ardelean, elevă la Liceul Tehnologic ”Traian Vuia” Tăuții Măgherăuș. Desenul ei va reprezenta România în Proiectul Beyond organizat de Space for Art Foundation în colaborare cu Romanian Science Festival. Desenul Alesiei va fi imprimat pe un costum spațial care va fi prezentat pentru prima dată la Conferința Națiunilor Unite din Glasgow, în luna noiembrie.

Organizatorii concursului ”Desenul tău pe costumul unul astronaut” au fost așa de încântați de creațiile primite, încât doresc să folosească mai multe lucrări de artă făcute de copiii din România în proiectele organizației. Toate desenele vor fi publicate ca parte a unui Space Careers Expo.

Sursă informații și foto: Romanian Science Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.