Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare anunță lansarea unui nou proiect cu ocazia  „Zilei Internaționale a Femeii”, cu implicarea copiilor din școli, licee, adiacente locurilor în care bibliotecarii își desfășoară activitatea spre a aduce omagiu femeii.

„Proiectul se adresează tuturor bibliotecilor aflate sub directa coordonare metodică a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare.

În acest sens, vă propunem să antrenați elevii în elaborarea unor mesaje de felicitare adresate femeii, în general, în care fiecare bibliotecă implicată va participa cu maxim 5-10 lucrări, care vor fi trimise direct sau expediate în sistem online. Vă rugăm să ne trimiteți materialele selectate până la data de 29 februarie 2024.

În cadrul unei expoziții găzduite de instituția noastră vor fi evidențiate și premiate cele mai bune lucrări. Vă vom comunica, respectiv, trimite premiile aferente fiecărei lucrări apreciate. Mulțumiri aducem tuturor celor care se vor implica în buna organizare a expoziției în încercarea de a omagia femeia în toate ipostazele ei (mamă, soție, prietenă, soră etc)”, spune bibliotecar-metodist, dr. Ioan Gogota, de la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.