Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus anunță curse speciale pentru sărbătorile de iarnă. Astfel mocănița va circula zilnic în perioada 26-31 decembrie, respectiv 2-9 ianuarie.

Mocănița pornește la drum din Gara CFF Vişeu de Sus. Aceasta a fost ridicată în incinta Fabricii de cherestea Valea Râului – Vişeu de Sus, dată în folosinţă în 1930. Un an mai târziu a fost inaugurat primul tronson de linie ferată normală, montată şi pentru linie îngustă, ce a legat fabrica de cherestea de gara C.F.R. din Vişeu de Sus.

Un traseu cu mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

🚂 Pachetul Standard (conține o băutură caldă și o gogoașă) costă 98 lei/persoană pentru adulți. Respectiv 87 lei/persoană pentru studenți, pensionari și persoane cu dizabilități și 65 lei/persoană pentru elevi.
🚂 Pachetul All Inclusive (conține o băutură caldă, o gogoașă, o băutură răcoritoare și un platou grill) costă 127 lei/persoană pentru adulți. Respectiv 114 lei/persoană pentru studenți, pensionari și persoane cu dizabilități și 87 lei/persoană pentru elevi.

Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este ca biletele să fie achiziționate online.

🚂 Detalii, aici.

Sursă informații, video și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus (credit foto: Daniel Andreica)

 

CITEȘTE ȘI:
Crăciun în Maramureș, la Muzeul Satului din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.