Între călătoriile de primăvară ale mocăniței pe Valea Vaserului, există și curse speciale de Paști programate în 1, 3 și 4 mai.

Un traseu cu mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

Tarifele pentru perioada de Paști sunt:
🚂 Pachetul Standard Mocănița (include biletul de călătorie, o băutură caldă, un produs de patiserie): adulți – 98 lei, pensionari/studenți/persoane cu dizabilități – 87 lei, copii între 6-16 ani – 65 lei.
🚂 Pachetul All Inclusive Mocănița (include biletul de călătorie, un platou grill, o băutură caldă, o băutură răcoritoare, un produs de patiserie): adulți 127 – lei, pensionari/studenți/persoane cu dizabilități: 114 lei, copii între 6-16 ani – 87 lei.

Biletele se cumpără online aici.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.