Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, prin vocea inspectorului școlar județean Mihai Pop, a anunțat că parteneriatele demarate cu Asociația pentru SMURD și cu Fundația pentru SMURD continuă, un număr tot mai mare de cadre didactice fiind, în prezent, instruite să acorde primul ajutor în caz de situații de urgență.
„Conturăm astfel un mediu mai sigur în școli, prin gestionarea promptă a situațiilor care pot pune în pericol viața elevilor. Voluntarii Fundației pentru SMURD au susținut cursuri de prim ajutor pentru cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Ocna Șugatag, Școala Profesională Repedea, Școala Gimnazială Băița de sub Codru, Școala Gimnazială Oarța de Sus, Școala Gimnazială Bicaz, Școala Gimnazială „Mihai Olos” Ariniș, Școala Gimnazială Asuaju de Sus, Școala Gimnazială ,,Mircea Vulcănescu” Bârsana, Școala Gimnazială ,,Vasile Berci” Călinești, Școala Gimnazială Nr. 1 Strâmtura, Școala Gimnazială Oncești, Școala Gimnazială „Dr. Ilie Lazăr” Giulești, Școala Gimnazială ,,Ben Corlaciu” Groșii Țibleșului și Școala Gimnazială ,,Nicolae Steinhardt” Rohia.
De asemenea, în cadrul proiectului „Primul ajutor salvează vieți”, Asociația pentru SMURD a inițiat sesiuni de cursuri de prim ajutor în situații de urgență pentru cadrele didactice din județ”, a spus Mihai Pop.
FOTO Mihai Pop/facebook
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.