Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 19 octombrie – 1 noiembrie.

În Maramureș, între 19 și 23 octombrie va avea loc un proces de încălzire a vremii, care va determina o creștere a temperaturilor maxime de la 11-12 grade în prima zi, spre 18-19 grade, în medie regională, pe 23 octombrie. Apoi valorile termice vor fi în scădere ușoară și treptată, la finalul celei de a doua săptămâni de prognoză urmând a se înregistra o valoare medie a maximelor diurne de 13-14 grade.

Regimul termic nocturn va avea o evoluție relativ asemănătoare, media temperaturilor minime urmând să crească de la 0-2 grade în primele nopți, spre 8-9 grade în jurul datei de 25 octombrie, apoi să scadă din nou, spre 4 grade, în ultimele nopți ale intervalului.

În primele zile ale intervalului nu se vor semnala precipitații, însă după 24 octombrie acestea vor fi prezente aproape în fiecare zi, dar se vor semnala pe arii restrânse și vor fi în general slabe cantitativ.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.