Peste 16.000 de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din România calificate în finala proiectului ”Destinația anului 2021”. Printre cele șase finaliste, pentru care se va putea vota începând de azi, figurează și Țara Maramureșului.

• peste 16.000 nominalizatori, șase finaliste, un titlu

”Destinația anului 2021” este un proiect media de promovare a destinațiilor turistice din România. Într-o primă etapă, românii au fost invitați să nominalizeze cele mai frumoase destinații de vacanță din țară. ”Peste 16.000 de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din țară calificate în marea finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea. Topul conține un mix de locuri foarte cunoscute și vizitate, dar aduce și surprize plăcute”, se arată pe site-ul proiectului.

• de azi începe votarea

Azi începe a doua etapă a proiectului, destinația favorită putând fi de azi votată pe platforma www.destinatiaanului.ro. ”Timp de 14 zile, două echipe de exploratori au străbătut la pas toate cele șase regiuni, au filmat locuri de poveste și oameni senzaționali, totul pentru a aduce în fața telespectatorilor Prima TV frumusețea și măreția fiecărei regiuni intrată în competiția finală”, precizează sursa citată. Prima TV va difuza din această seară, în fiecare seară de sâmbătă, de la 17.30, o serie de șase emisiuni care vor promova lucruri de văzut, de făcut, gastronomia locală, dar și oamenii faini pe care-i poți întâlni în aceste locuri foarte interesante.

• ”Maramureșul este unic prin tradiții și obiceiuri ancestrale”

”Maramureșul este unic prin tradiții și obiceiuri ancestrale, de fiecare dată când vorbim despre Maramureș, ne gândim la oamenii noștri extrem de ospitalieri, frumoși și harnici, la locurile binecuvântate de Dumnezeu și la credința puternică atât în identitatea națională, cât și în tot ceea ce există mai presus de noi”, așa începe prezentarea dedicată Țării Maramureșului pe site-ul proiectului.

Prezentarea Maramureșului pe platforma dedicată proiectului o găsiți aici.

• 4 septembrie – se află ”Destinația anului 2021”

Până în 29 august se poate vota ”Destinația anului 2021”. După închiderea perioadei de vot, în 30 august, exploratorii și juriul vor acorda puncte candidatelor, după ce vor fi vizionat toate cele șase episoade ale emisiunii difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 17.30. În 4 septembrie se va afla numele destinației câștigătoare.

Proiectul ”Destinația anului” este realizat de Prima TV și platforma www.destinatiaanului.ro.

Mai multe despre proiect poți afla aici.

Sursă informații și foto: Destinația Anului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.