Pentru că Târgul Darurilor de Crăciun și FAIN s-au „născut” cam în aceeași perioadă (la doar patru luni distanță), FAIN a fost prezent la toate edițiile. Fără excepție, începând cu cea de-a doua. ”A fost pentru noi locul în care ne-am cunoscut publicul. Și în care am învățat să creștem frumos”, spun Ileana și Ionuț Horoba. Iar pentru că în perioada 10-12 decembrie, la Galeria Várvédő din Baia Mare are loc ediția 10, ediție aniversară, FAIN propune o colecție festivă. De pachete cadou, gata de pus sub brad, realizată în colaborare cu Ileana bijoux.

”Cetinel”, ulei de masaj în ediție limitată

Pachetele cadou sunt așa de frumoase, că aproape nu îți vine să le deschizi. Și, totuși, dacă le deschizi, vei găsi în ele atât produse noi, cât și unele deja mult iubite de clienții FAIN. ”Dintre produsele noi amintim «Alifia Vraciului», o cremă cicatrizantă. Realizată din ingrediente sută la sută naturale, certificate. Cum de altfel sunt toate produsele noastre, fără excepție. «Cetinel» este un ulei de masaj, ediție limitată. Întrucât e gândit special pentru sezonul de iarnă și sărbători. Are miros de cetină proaspătă și conține patru ingrediente fabuloase. Ulei presat la rece de migdale dulci, ulei esențial de vetiver și de rozmarin, vitamina E naturală. Este acel gen de produs care conferă hidratare perfectă, relaxare și, implicit, o stare de bine. Face foarte bună casă cu săpunul «Poveste de iarnă». Și, să fim serioși, care dintre noi nu are nevoie de puțin răgaz, mai ales acum?”, spun Ileana și Ionuț.

”Vremea colindelor este motiv unic de a fi împreună”

Așadar ”vedetele” standului FAIN vor fi în acest an pachetele ”Colind”. Care conțin pe lângă produse FAIN, alese cu grijă pentru a acoperi o paletă cât mai largă (el, ea, familie, copii, părinți, bunici, prieteni) și câte o căsuță din porțelan ce are desene gravate înfățișând ritualuri de sărbători regăsite încă în toate zonele țării (colindul cu capră și mascat, buhaiul, sorcova etc). Aceste căsuțe au un aer de poveste ce te transpune direct în copilărie. Pot fi folosite ca atare sau în decoruri de masă, pervaz sau orice alt loc din casă unde se pretează un obiect cu atmosferă de sărbătoare.

De ce ”Colind”? Răspunsul celor de la FAIN vine instant: ”Pentru că dincolo de semnificaţia binecunoscută, colindele oferă un prilej de întâlnire, de revedere cu cei dragi. Vremea colindelor este motiv unic de a fi împreună, învăluiţi în miros de cetină și cozonaci”.

Ileana și Ionuț Horoba
FAIN, aproape 40 de produse certificate

Ileana și Ionuț, în aproape un deceniu de existență, nu au încetat nicio clipă să cerceteze și să învețe lucruri noi: ”La fel ca-n oricare alt domeniu, atunci când faci lucrurile cu pasiune, posibilitățile sunt infinite. Am reușit astfel să dezvoltăm o gamă foarte variată, în total aproape 40 de produse. Toate certificate. Acoperă nevoile de îngrijire a tuturor tipurilor de piele. Începând de la copii până la bunici”.

Ambalaje reciclabile

Tot ce fac Ileana și Ionuț este produs lucrat integral manual. De la turnarea la rece a săpunurilor, până la ambalajul fiecărui produs în parte. Și fiindcă am pomenit de ambalaje, cei doi ne atrag atenția asupra unui ”amănunt”: ”Toate sunt din materiale integral reciclabile. Recipientele din sticlă albastră pentru creme și uleiuri conferă produselor protecție UV naturală. Recipientele din porțelan pentru șampon sunt reutilizabile. Cele pentru balsam de buze sunt din carton reciclabil, iar cele pentru săpunuri, din hârtie. Încercăm mereu să găsim soluții cât mai sustenabile și prietenoase cu natura pentru că nu putem să concepem altfel lucrurile”.

Nu vă zicem nimic despre proprietățile miraculoase ale produselor FAIN. Cel mai bine este să vă convingeți pe… pielea voastră. La propriu! Vă zicem, în schimb, că aromele care vin o dată cu produsele FAIN sunt absolut incredibile. Vă vor parfuma întreaga casă! Și chiar dacă, dintr-un motiv sau altul, poate nu sunteți în predispoziție festivă, ”joaca” amețitoare de arome FAIN vă va predispune pur și simplu la bucurie…

Ramona-Ioana POP

Sursă foto: FAIN

CITEȘTE ȘI:
Târgul Darurilor de Crăciun – plin de surprize, daruri de poveste și multă magie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.