Campionatele Naționale pe clase valorice la dans sportiv, cea mai prestigioasă competiție pe clase, a avut loc în Brașov. Sportivii Clubului Galactic Dance Baia Mare au acces în trei finale, câștigând un titlu național.

Perechea formată din Denis Simorne (Medio Monte Baia Sprie) și Miruna Chincea (Galactic Dance Baia Mare) a devenit campioană națională la Clasa C, Standard, categoria de vârstă 19-34 ani. Tot Denis și Miruna au fost răsplătiți cu bronz la Clasa D, Latino, categoria de vârstă 19-34 ani. De asemenea Tomas Surduc și Elisa Cucoșel s-au calificat în finala Clasei C, Latino, categoria 14-15 ani. Au ocupat locul 6. Tomas și Elisa au fost la un singur loc distanță de finala Standard. Aceste rezultate au promovat perechea în clasa superioară, Clasa B.

Eric Waltner și Roberta Cuceu, proaspăt promovați în Clasa B, 16-18 ani, au fost la un loc depărtare de semifinala Standard. Pentru clubul băimărean au mai evoluat la această competiție perechea formată din Daniel Turon (Galactic Dance) și Teodora Bizubac (Dancelight Baia Mare).

Sursă informații și foto: Galactic Dance Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
eXcentric DANCE TEAM(S) Festival sau opt zile de dans contemporan în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.