La Refugiul „La Cărți” din Parcul Național Munții Rodnei, începând din această lună, vă puteți odihni… citind o carte. Asta pentru că o mică bibliotecă a fost amenajată în cadrul proiectului ”EduCaB în Munți”.

Dacă faceți o drumeție prin Parcul Național Munții Rodnei și aveți nevoie de un scurt popas, pe lângă că aveți de savurat un peisaj aproape ireal de frumos, aveți de acum și posibilitatea de a face o pauză de lectură. 70 de reviste, ghiduri, volume de poezie, beletristică și hărți vă așteaptă la Refugiul „La Cărți”.

”Biblioteca” din munți a fost amenajată în cadrul proiectului ”EduCaB în Munți”, un concept EduCaB. Parteneri: Salvamont Borșa, Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei, Hai Pe Munte Iași, TerraMont, Biblioteca Orășenească Borșa, Eventina-Shop, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Borșa, Descopera Himalaya, National Geographic, Decât o Revistă.

Opt locuri pentru citit marca ”EduCaB în Munți” au fost create în doi ani: Negoiu în Făgăraș, Mălăiești în Bucegi, Cuca în Iezer-Păpușa, Dochia în Ceahlău, Piatra Singuratică în Hășmașul Mare, Gențiana în Retezat, Diana și ”La Cărți” în Munții Rodnei. ”Și pentru că am ajuns aici vă invităm să le folosim, să citim și rosfăim materialele de acolo, să ducem altele, să avem grijă de aceste locuri pentru citit. Să devină normalitatea cabanelor și refugiilor munților din România”, este mesajul postat de cei de la România Educab.

”Mulțumim pentru energia creată, e ca un bulgăre de zăpadă. Suntem abia la început. E bine”, au mai menționat cei care duc lectura la mare înălțime.

Sursă informații și foto: Romania Educab

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.