În cadrul conferinței de presă desfășurate miercuri la Aeroportul Internațional ”Maramureș”, un alt touroperator a anunțat lansarea de curse charter de anul viitor, din Baia Mare, către o nouă destinație, și anume Hurghada, Egipt. Este vorba despre Amara Tour, o agenție cu sediul în Cluj-Napoca, prezentă pe piața românească din anul 2017, care operează curse directe în regim charter către trei destinații: Tunisia, Egipt și Turcia, în parteneriat cu companii aeriene renumite.

Zborurile către Hurghada vor începe din Baia Mare în data de 10 iunie 2020 și vor fi operate până în 30 septembrie 2020, cu aeronave Boeing 734, de 165 de locuri, având frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare zi de miercuri. Reprezentanții Amara Tour au menționat că au în vedere și posibilitatea de a prelungi perioada de operare, în cazul în care vor exista solicitări în acest sens.

Souani Haithem, directorul general al Agenției Amara Tour, a remarcat, pe baza experienței sale în domeniu, că Aeroportul Internațional „Maramureș” se află pe o traiectorie ascendentă. „Începând de anul viitor, maramureșenii se vor bucura de posibilitatea de a călători în Egipt fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte orașe. Aceasta posibilitate este o reconfirmare a faptului că aeroportul începe să se dezvolte și să atragă parteneri de încredere”, a arătat Haithem.

Directorul Aeroportului Internațional „Maramureș”, Dorin Buda, a subliniat că, dincolo de toate zvonurile privind funcționalitatea aeroportului, acesta nu se confruntă cu niciun fel de restricție de operare. „Din luna aprilie 2019 am reluat zborurile comerciale, am reușit să facem și alte proceduri de aterizare și decolare, astfel încât nu mai avem niciun fel de restricții de operare, indiferent de condițiile meteo”, a declarat Buda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.