Un curs de gătit sustenabil are loc sâmbătă, 21 august, începând cu ora 15.00, în livada artistului ceramist Daniel Leș din Baia Sprie. O invitație să gătim tradițional și sustenabil, așa cum făceau bunicii noștri, sub îndrumarea lui tanti Marița și a lui Firicel, ”acompaniați” de povești din lumea satului spuse de gazda Daniel Leș.

”Vă așteptăm să plămădim împreună un aluat pentru pâine și plăcinte, plus alte bucate tradiționale și să ne reamintim cum reușeau bunicii noștri să pună mereu mâncare gustoasă pe masă cu ce aveau prin cămară”, spun cei de la Banca pentru Alimente Maramureș. Copiii vor fi încântați să facă pupeze împreună cu tanti Marița, cei mari vor face gulaș la ceaun și zacuscă.

”Prin acest eveniment ne dorim să învățăm să gătim sustenabil, tradițional, cu mai puțină risipă și să aducem fonduri în asociație pentru a ne susține activitatea socială”, menționează organizatorii.

Pagina evenimentului este disponibilă aici pentru detalii.

Sursă informații și foto: Banca pentru Alimente Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.