Media minimelor va coborî până la -12, cea a maximelor va merge până la 8 grade – asta estimează pentru Maramureș Administrația Națională de Meteorologie în zilele rămase din februarie.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor până la finalul lunii februarie.

Astfel, în intervalul 15-17 februarie, vremea va fi deosebit de rece mai ales noaptea, când
temperaturile minime vor fi, în medie, între -12 și -8 grade. Între 18 și 21 februarie, pe fondul încălzirii vremii, media temperaturilor maxime se va situa între 3 și 6 grade, iar cea a minimelor, între -5 și -2 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va menține apropiată de normalul termic al sfârșitului de februarie pentru această regiune, iar temperatura aerului nu va avea variații însemnate de la o zi la alta. În aceste condiții, media temperaturilor maxime se va încadra între 6 și 8 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -4 și -2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 17-21 februarie și în unele zile ale celei de-a doua săptămăni.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.