Media maximelor va urca până la 6 grade. Cea a minimelor va coborî până la -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații este mare. Acestea sunt estimările anunțate pentru Maramureș de către Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 27 decembrie – 9 ianuarie.

Vremea se va încălzi ușor și treptat. De la medii de 3-4 grade în perioada 27-30 decembrie, până spre 6 grade în medie în 3 ianuarie. Ulterior datei de 3 ianuarie, temperaturile maxime vor scădea de la o zi la alta. Astfel că – la sfârșitul celei de-a doua săptâmâni de prognoză – în medie maximele vor fi de 1-2 grade.

Un parcurs similar îl vor avea și temperaturile minime. Acestea vor crește de la -4 grade, în medie, în prima zi a intervalului, spre 2 grade în perioada 1-3 ianuarie. Apoi tendința acestora este de scădere, urmând ca în perioada 7-9 ianuarie să se înregistreze în medie minime de -4 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, 27 decembrie, apoi în intervalul 29 decembrie – 9 ianuarie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

 

DESCOPERĂ ȘI:
O plimbare între sărbători | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.