De la maxime diurne de 26 grade, la minime nocturne de 8 grade – așa va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat azi estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 21 septembrie – 4 octombrie.

Până în 25 septembrie, media regională a valorilor maxime va fi de 24-26 grade, caracterizând o vreme caldă pentru ultima decadă din septembrie. Ulterior, vremea se va răci chiar accentuat în perioada 28-30 septembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 17-18 grade. Pentru începutul lunii octombrie se anunță o încălzire ușoară, maximele ajungând în jurul a 22 de grade.

Minimele termice vor prezenta o tendință de creștere în prima parte a intervalului, de la o medie de 8 grade în prima noapte, până spre 14 grade în 26 septembrie. După această dată, nopțile vor deveni tot mai răcoroase, cu o medie regională de 7-8 grade.

În intervalul 25-28 septembrie vor fi ploi pe arii extinse, iar probabilitatea pentru cantități de apă însemnate va fi ridicată.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.