Până la -14 grade estimează Administrația Națională de Meteorologie că va coborî temperatura în Maramureș în zilele care vor veni.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat azi estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni (8-21 februarie).

Vremea va fi deosebit de caldă în primele trei zile ale prognozei, când se vor înregistra temperaturi maxime de aproximativ 10 grade, în medie, iar cele minime se vor situa între 3 și 5 grade. Ulterior, ca urmare a unei răciri accentuate, în intervalul 12 – 21 februarie, mediile valorilor diurne vor fi negative, cuprinse între -8 și 0 grade, cu cele mai scăzute la finalul primei săptămâni de prognoză. În același interval, valorile termice minimie se vor situa între -14 și -10 grade, caracterizând o vreme geroasă în cursul nopților și al dimineților.

Între 8 și 12 februarie, vor fi ploi pe arii extinse, local însemnate cantitativ. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații se va menține relativ ridicată, dar acestea vor fi în general slabe.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.