25 de medalii au cucerit sportivii de la CSM Baia Mare la Campionatele Naționale de culturism și fitness. Plus titlul de cel mai bun club din țară la categoria cadeți.

În Sala Transilvania din Sibiu s-au disputat Campionatele Naționale de culturism și fitness la categoriile cadeți, juniori, seniori și masters. Este vorba despre etapa finală a competiției naționale, fază la care au participat aproximativ 600 de sportivi de performanță.

CSM Baia Mare a concurat cu 27 de sportivi, care au reușit să cucerească 25 de medalii. 11 de aur, 7 de argint și 7 de bronz. ”La categoria cadeți clubul nostru a dominat concursul, având cele mai bune rezultate din țară”, se arată pe site-ul clubului băimărean. Sportivii secției culturism și fitness de la CSM Baia Mare sunt pregătiți de Maria Magdalena Szabo și antrenorul emerit Iosif Szabo.

Următoarea competiție pentru secția culturism și fitness de la CSM este Campionatul Mondial de juniori care va avea loc în octombrie, în Coreea de Sud. Acolo unde clubul băimărean va fi reprezentat de Gianina Suciu.

Sursă informații și foto: CSM Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fitness – Campionatul European | Gianina Suciu de la CSM Baia Mare, aproape de podium

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.