Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus a stabilit cursele speciale pe care Mocănița le are în program cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Un traseu cu mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

Cursele speciale din ultima lună a anului 2020 vor avea loc în 12, 19, 20, 21 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 31 decembrie. Pentru primele zile din 2021 sunt anunțate deja curse zilnic în perioada 2-10 ianuarie. Programul curselor se adaptează în funcție de sezon.

Tarifele pentru cursele de sărbători sunt:
🚂 Pachetul Standard Mocănița (include biletul, o cafea și un produs de patiserie) va costa 95 lei de adult, 85 lei de student/pensionar, 69 lei de elev;
🚂 Pachetul All Inclusive Mocănița (presupune biletul, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare și un produs patiserie) va costa 124 lei de adult, 114 lei de student/pensionar, 92 lei de elev.

Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este ca biletele să fie achiziționate online.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații, video și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus (credit foto: Daniel Andreica)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.