”V-ați pregătit IA? În perioada 6-22 iunie 2023 derulăm cel mai așteptat concurs cu premii ce are în centru IA, așa că așteptăm cu drag pozele dumneavoastră în IE sau port tradițional” – ne spun cei de la MândrIE maramureșeană. Care detaliază și ce au de făcut cei care vor să participe la concurs:

  • Etapa I: intră pe pagina de Facebook MândrIE maramureșeană, dă like și share acestei pagini.
  • Etapa II: trimite o poză în IE/costum popular prin mesaj privat pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/mandriemaramureseana/ în perioada 6 iunie, ora 08:00 – 22 iunie, ora 23:00, și o scurtă descriere cu subiectul “Ce te leagă de IA ta”. Pozele care respectă toate condițiile menționate în regulament vor fi postate pe pagina de Facebook MândrIE maramureșeană.
  • Etapa III: distribuie public pe pagina ta personală de facebook poza care îți aparține, cu tag-ul #concurs #mândrIEmaramureșeană #portIEcumandrIE, și obține cât mai multe like-uri la poza ta din concurs.
  • Etapa IV: câștigătorii vor fi aleși în funcție de: cel mai mare numar de like-uri primit la poza din concurs (poza postată pe pagina MândrIE Maramureșeană) – premiul 1; cel mai mare număr de distribuiri ale pozei din concurs – premiul 2; cea mai frumosă descriere – premiul 3.

Regulamentul campaniei se regăsește pe pagina de facebook MândrIE maramureșeană.

Sursă informații și foto: MândrIE maramureșeană

CITEȘTE ȘI: ”MândrIE maramureșeană” sau trei zile de bucurIE la Muzeul Satului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.