Echipa de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare a cucerit azi al șaptelea titlu de campioană, după ce a învins-o pe SCM Timişoara în finala SuperLigii CEC Bank. Partida s-a desfășurat pe Stadionul Noua din Brașov, băimărenii câștigând cu 23-17 (10-10). Steaua a obținut locul 3 în campionat, după ce, tot azi, a trecut în finala mică de Dinamo cu scorul de 33-13 (19-3).

ACTUALIZARE

Timișorenii au avut ocazia să deschidă scorul încă din minutul 3, dar Tevita Manumua a ratat lovitura de pedeapsă. Nu a ratat șansa primului eseu al finalei Paul Popoaia, în minutul 6. Maravunawasawasa transformă și finala SuperLigii începe, practic, de la scorul 7-0 pentru CSM Știința Baia Mare. În minutul 21, ”zimbrii” își măresc ecartul prin lovitura de pedeapsă a aceluiași Maravunawasawasa. Trei minute mai târziu este rândul timișorenilor să marcheze un eseu, prin Tevita Manumua, care și transformă: 10-7. Același Manumua aduce egalitatea în minutul 32 printr-o lovitură de pedeapsă. Scor la pauză: 10-10.

Tot băimărenii sunt primii care punctează și în actul secund, preluând din nou conducerea prin lovitura de pedeapsă a aceluiași Maravunawasawasa. Un nou eseu al ”zimbrilor” (prin Tomane), Maravunawasawasa transformă și scorul devine 20-10. Manumua reușește un nou eseu pentru Timișoara, Melinte transformă, diferența se strânge din nou. Manole ratează lovitura de pedeapsă din minutul 67, dar își ia revanșa în minutul 71, ducând scorul la 23-17. Scor final. Și CSM Știința Baia Mare devine campioana României din nou.

Steaua a obținut locul 3 în campionat, după ce, tot azi, a trecut în finala mică de Dinamo cu 33-13 (19-3).

Sursă informații și foto: www.super-liga.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.