Și au fost Campionatele Naționale Masters de cross-country 8km, competiție care s-a desfășurat la Cocorăștii Mislii din Prahova! ACS Athletic Târgu Lăpuș a avut sportivii săi la această competiție, reușind să obțină rezultate foarte bune.
La Categoria F35, Nicoleta Sasu a obținut un loc 1 și titlul de campioană națională, Klara Rozembaum – loc 2 și vicecampioană națională! La Categoria M50 – Artur Miklos – loc 3, medalie de bronz. În total au fost 3 medalii pentru ACS Athletic Tg.Lăpuș la această ediție a Campionatelor Naționale Masters de cross-country 8km!
„Felicitări Nico pentru încă un titlu de campioană națională și pentru timpul foarte bun obținut pe un traseu destul de solicitant! Felicitări Klara în primul rând pentru curajul de a participa la primul campionat național, felicitări pentru parcurgerea traseului cu un timp bun, având în vedere gradul de dificultate specific cross-country – ului și nu în ultimul rând felicitări pentru locul 2, medalie de argint, cu încredere și curaj pe mai departe! Felicitări pentru organizare FRA-CAM, profesorilor Gabriel Branisteanu și Valeriu Rosetnic, Valeriu Bobocescu și Gheorghe Boboc, Primăriei Comunei Cocorăștii Mislii (în mod special dl viceprimar, pentru parcurgerea traseului de 8km în alergare), pentru organizarea frumoasă și a acestei ediții, traseul a fost unul specific probei, cu marcaje, voluntari instruiți!”, spune Artur Miklos.
FOTO ACS Athletic Targu Lapus/facebook
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.