Opera Comică pentru Copii deschide în 20 noiembrie porțile virtuale ale Târgului ”Poveste de Crăciun”. ”Primul Târg Online de Crăciun pentru Copii din lume”, după cum anunță organizatorii.

”Primul Târg Online de Crăciun pentru Copii din lume își deschide porțile virtuale pentru a-i primi pe toți copiii în atmosfera lui de poveste”, anunță Opera Comică pentru Copii.

Târgul va fi frumos ca o poveste și va avea o agendă extraordinar de bogată și de diversă: de la muzică clasică și colindători, la ateliere de creație, derdeluș, patinoar și chiar bătaie cu bulgări. Nu vor lipsi atelierele de creație live, în cadrul cărora cei mici vor realiza diverse decorațiuni cu ajutorul spiridușilor pricepuți. Firește, Moș Crăciun abia așteaptă să vorbească în direct cu cei mai cuminți copii. Spectacolele Operei Comice pentru Copii fac și ele parte din meniul de sărbătoare, ”Spărgătorul de Nuci” fiind doar cel mai așteptat dintre ele.

”Anul acesta, atmosfera de sărbătoare se mută în mediul online și reușește astfel să ajungă în toată țara, bucurând toți copiii care abia așteptau evenimentul, inclusiv pe cei care care locuiesc în străinătate”, spun cei de la Opera Comică pentru Copii.

Toate obiectivele pregătite pentru tradiționalul târg vor fi deschise din 20 noiembrie, iar nerăbdătorii sunt invitați să se înscrie din timp pe pagina evenimentului, pentru a fi la curent cu fiecare noutate.

”În fiecare an, în preajma sărbătorilor, auzim des îndemnul de a fi mai buni, mai generoși, mai atenți cu cei din jurul nostru și, dacă-mi este îngăduit, mai prezenți în viețile celor care contează pentru noi. (…) V-am pregătit o sumedenie de surprize la primul Târg de Crăciun Online pentru Copii din lume și vă îndemn, desigur, să fiți alături de cei dragi și de Opera Comică pentru Copii”, a declarat Felicia Filip – director general al instituției.

Sursă informații și foto: Opera Comică pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.