Până în 22 decembrie, CSȘ Baia Sprie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și cu Federația Română de Schi Biatlon, derulează Proiectul național de selecție ”Hai la biatlon!”. Copii de la școli din Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic și Tăuții de Sus vor fi invitați să descopere ABC-ul biatlonului.

Un prim popas a avut loc în Baia Sprie, după care a urmat o escală în Cavnic. Copiii au fost încântați de demonstrațiile antrenorilor, dar s-au arătat și mai bucuroși când au exersat ei înșiși. Pe calendarul proiectului mai figurează următoarele escale: Școala ”George Coșbuc” Baia Mare – 8 decembrie, Școala ”Ioan Slavici” Tăuții de Sus – 12 decembrie, Colegiul ”Mihai Eminescu” Baia Mare – 13 decembrie, Școala ”Nicolae Iorga” Baia Mare – 14 decembrie.

Federația Română de Schi Biatlon și Uniunea Internațională de Biatlon (IBU) au lansat acest program de selecție prin care sute de elevi din școlile generale vor lua primul contact cu biatlonul, fiind încurajați să se înscrie pe viitor în programe de pregătire specializată. Ca parte a acestui proiect, IBU a trimis deja 10 arme electronice cu laser Federației Române de Schi Biatlon.

Sursă: CSȘ Baia Sprie

CITEȘTE ȘI:
Cross-country | December Run în Târgu Lăpuș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.