Asociaţia pentru Valori în Educaţie (AVE) a prelungit înscrierile pentru Gala premiilor pentru directorii anului 2023. Astfel, directorii şi directorii adjuncţi din liceele, şcolile şi grădiniţele publice şi private din România mai pot aplica pentru unul dintre cele patru premii până pe 22 august (ora 23.59). Înscrierea se face online.

Asociaţia pentru Valori în Educaţie premiază începând din 2017 directorii de școală care, prin eforturile şi proiectele pe care le implementează, schimbă şcolile şi comunităţile din care fac parte. Anul acesta are loc a şaptea ediţie a Galei premiilor pentru directorii anului, care se va desfăşura pe 9 octombrie, la Ateneul Român.

AVE premiază patru directori de școală – în cadrul categorilor inovare, antreprenoriat, egalitate de șanse, a patra distincție fiind marele premiu, Directorul anului 2023. Pentru fiecare categorie va fi acordat un premiu în valoare de 3.500 de euro cu scopul de a susţine directorii în proiectele pe care le au în derulare în cadrul şcolii sau pentru a demara un nou proiect. De asemenea, aceştia primesc şi un loc în programul AVE de transformare a şcolilor din România.

Înscrierea se face prin completarea unui formular disponibil online (vezi aici), unde fiecare director poate aplica pentru cel mult două categorii de premii din cele trei – inovare, antreprenoriat şi egalitate de șanse. Fiecare director înscris este luat automat în considerare şi pentru marele premiu, Directorul anului 2023.

Mai mult, oricine cunoaşte un director de școală cu rezultate extraordinare îl poate încuraja să aplice prin completarea unui formular de recomandare care durează maxim 5 minute.

Selecţia şi jurizarea pentru Gala premiilor pentru directorii anului se fac în mai multe etape, pentru care au fost cooptaţi specialişti din diferite domenii. Comisiile de jurizare alocate fiecărei categorii de premii vor fi compuse din minim şapte membri, majoritatea reprezentanţi ai mediului de afaceri, specialişti în recrutare şi educaţie, precum şi câte un reprezentant al elevilor şi un jurnalist.

Sursă informații și foto: Asociaţia pentru Valori în Educaţie

CITEȘTE ȘI: Lucrarea unei eleve a Colegiului de Arte din Baia Mare, premiată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.