Echipa Humanitas Junior a lansat campania de lectură ”Citim împreună. Fii exemplul copilului tău!”. În cadrul campaniei, părinții sunt invitați și la un concurs, noutățile editoriale Humanitas Junior apărute în 2020 fiind răsplata.

”Dragi părinți,
Una dintre întrebările care nu ne dau pace nouă, echipei Humanitas Junior, este «Cum se crește un cititor?» Și probabil că nu este răspuns mai la îndemână și mai direct decât acesta: «Fiind tu însuți exemplul copilului tău». Nici prietenii, nici filmele, nici chiar școala nu au atâta putere asupra minților tinere așa cum au părinții, prin exemplul personal.
Ce imagine purtăm mai stăruitor în minte de-a lungul vieții dacă nu pe a ceea a părinților citind împreună cu noi și explicându-ne, astfel, lumea? Și cum putem să le trecem mai departe copiilor noștri această experiență esențială dacă nu citind, la rândul nostru, împreună cu ei?” – cam așa sună scrisoarea pe care cei de la Humanitas Junior au trimis-o în aceste zile părinților.

O scrisoare-invitație de alăturare la campania de lectură ”Citim împreună. Fii exemplul copilului tău!”. Autori și colaboratori ai Humanitas Juniori se vor alătura și ei campaniei, împărtășind din propria experiență de părinți care, prin puterea exemplului, încearcă să sădească în sufletul copiilor lor dragostea pentru citit și pentru cărțile care deschid lumea.

Campania presupune și un concurs. Ce trebuie să faceți: trimiteți, până în 19 noiembrie, poveștile voastre (însoțite de fotografii în care citiți împreună cu cei mici) pe adresa junior@humanitas.ro și puteți fi unul dintre cei doi câștigători ai unui pachet cu toate noutățile editoriale Humanitas Junior apărute în 2020 în valoare de maximum 1.000 lei (TVA inclus) oferite de Humanitas Junior și Digi FM. Câștigătorii, desemnați prin tragere la sorți folosind platforma random.org, vor fi anunțați în 21 noiembrie.

Detaliile legate de concurs sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Humanitas Junior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.