”Donează mâncare caldă refugiaților ucraineni din România!”, acesta este îndemnul lansat de chef Adi Hădean. Solidar Social împreună cu World Central Kitchen gătesc pentru refugiații ucraineni la frontiera României cu Ucraina. Azi, de exemplu, în Sighetu Marmației.

”Noi ne apucăm să facem de mâncare în restaurantul acesta pe care l-am găsit chiar lângă frontieră. Gătim mâncarea în bucătăria lui. Servim oamenii care trec pe aici și vor să mănânce o supă caldă sau o tocană, respectiv pe cei care sunt deja cazați în câteva centre din Sighetu Marmației și care petrec acolo o noapte, două nopți, trei nopți până când vor pleca în altă parte”, menționează chef Adi Hădean pe contul de socializare.

Solidar Social este o acțiune umanitară inițiată de Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor private și ale persoanelor fizice. A pornit ca o soluție de criză provocată de pandemie, luând amploare rapid și implicând zeci de oameni în doar câteva zile. În primul an de activitate au fost gătite și livrate 200.000 de porții de mâncare caldă. ”Obiectivul nostru imediat este ca până la împlinirea a doi ani de existență a proiectului, la 1 aprilie 2022, să livrăm 500.000 de porții”, se arată pe activsocial.adihadean.ro. Porții livrate până acum: 458.792.

Și tu poți dona mâncare caldă refugiaților ucraineni din România! Detalii, aici.

Sursă informații: Facebook / Asociația Adi Hădean. Foto: Poliția de Frontieră Română.

CITEȘTE ȘI:
Peste o mie de porții de mâncare gătite zilnic la cantina umanitară marca chef Adi Hădean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.