”În curând începem selecția pentru cea de-a șasea generație de interni pe adihadean.ro”, anunță chef Adi Hădean. Înscrierile se pot face până în 1 decembrie.

”Le mulțumesc, pe această cale, Andreei Duția, Flaminiei Boc și lui Liviu Tudoran pentru dedicarea de anul acesta, pentru ideile tare faine și pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Vă sfătuiesc să îi urmăriți și de-acum înainte, căci sunt copii buni și creativi. Internii sunt gata să predea ștafeta unei noi generații de stagiari care vor scrie rețete pe adihdean.ro. Așadar, dăm startul aplicațiilor pentru 2021”, spune ex-băimăreanul.

Așadar cine se simte priceput la scris, iubitor de bucătărit, responsabil, creativ și nițel ambițios este invitat să dea de veste către aura@adihadean.ro. E-mail-ul trebuie să aibă subiectul “Internship 2021”, ”să conțină o rețetă mișto, de preferat una originală, scrisă (corect) și să conțină fotografii, atât cu etapele realizării, cât și cu preparatul final”, vin detaliile pe adihadean.ro.

Există și o rugăminte din partea chef Adi Hădean: ”Te rog să nu te înscrii dacă nu vrei să te implici în acest proiect tot anul viitor. Te rog să te înscrii dacă vrei să arăți și altora priceperea ta atât în bucătărie, cât și în spatele aparatului foto”.

Dacă vei fi ales, pe toată durata anului viitor vei scrie câte o rețetă, săptămânal, care va fi publicată pe adihadean.ro și promovată pe pagina de Facebook.

Înscrierile se fac până în 1 decembrie 2020. Vor fi aleși trei norocoși care vor prelua noua stagiatură.

Mai multe poți descoperi aici.

Sursă informații și foto: adihadean.ro

CITEȘTE ȘI:
Adi Hădean și al lui ”Solidar Social”, nominalizare ”Romanian Hospitality Awards”
Ponturi (și rețete) de la chef Adi Hădean pentru perioada de carantină
HORECA AWARDS 2019 | Adrian Hădean, cel mai bun chef

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.