Azi a fost lansat un chestionar de evaluare a percepției mediului extern asupra instituției și serviciilor prestate de Consiliul Județean Maramureș.

În cadrul activității de elaborare a Planului Strategic Instituțional ce se desfășoară sub umbrela proiectului Mara Strategy, azi a fost lansat un chestionar de evaluare a percepției mediului extern asupra instituției și serviciilor prestate de Consiliul Județean Maramureș.

Documentul Plan Strategic Instituțional are ca scop stabilirea cadrului pentru a asigura creșterea eficienței și eficacității activității instituției Consiliului Județean Maramureș prin: îmbunătățirea competențelor în domeniul elaborării și implementării politicilor publice, creșterea performanței proceselor de planificare strategică și de management al investițiilor, reducerea birocrației excesive, ridicarea gradului de responsabilizare a funcționarilor în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, utilizarea eficientă a resurselor umane, financiare, informatice și de timp etc.

”Facem apel pe această cale către maramureșeni să ne sprijine în acest demers, răspunzând întrebărilor adresate în cadrul chestionarului, deoarece acestea vor constitui unul din pilonii de bază ai elaborării documentelor strategice viitoare”, este mesajul transmis de reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

🔎 Chestionarul poate fi completat aici.

Valoarea totală a proiectului este de 3.967.941,55 lei și se derulează pe o perioadă de 30 luni. Proiectul MaraStrategy are asigurată finanțarea prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, iar Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.