Celebra baladă folk „Străinul”, scrisă de băimăreanul Vasile Leva, are o variantă rock propusă de trupa Altar. Videoclipul a fost recent lansat la Cinematograful ”Florin Piersic” din Cluj-Napoca.

Un ”proiect de suflet”, asta mărturisesc cei de la Altar că reprezintă ”Străinul” pentru ei. Un proiect la care au lucrat încă din luna martie, alături de o mică ”armată” de oameni: ”5 instrumentiști de top și 4 soliști vocali de marcă ai rock-ului românesc, 5 ingineri de sunet, două echipe de filmare însumând 7 oameni, imprimări audio în 5 studiouri profesionale și 3 zile de filmare în 3 locații diferite din 3 orașe ale țării. Multă muncă, implicare și pasiune, iar rezultatul este pe măsură, am reușit să aducem la viață o baladă rock emoționantă și un videoclip extraordinar, care vor avea cu siguranță rezonanță în inimile voastre”, se arată pe contul de socializare al trupei.

Altar (Andy Ghost – voce, Teo Peter – chitară bass, Toni Dijmărescu – chitară, Damian Donca – chitară, Eugen Tăbăcaru – tobe) a colaborat pentru acest proiect cu Nicu Barna (Transylvania), Ovidiu Anton, Costin Adam & Lavinia Săteanu (Phoenix), Julia Kocis (Semnal M). Și cu ceramistul Daniel Leș, care este protagonistul videoclipului. ”Mare bucurie să fiu și eu o mică parte din acest proiect de suflet care a început cu Vasile Leva, compozitor băimărean”, spune maramureșeanul.

Peste 12.500 de vizualizări a adunat pe YouTube videoclipul piesei ”Străinul” de la lansare.

Înființată în 1991 la Cluj-Napoca, formația Altar s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România.

 

Sursă foto: captură videoclipul ”Străinul – Altar

CITEȘTE ȘI:
Daniel Leș ”colindă” la Bastionul Măcelarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.