A treia ediție a Festivalului ”Poveste Folk” are loc în Târgu Lăpuș în perioada 14-17 septembrie. ”Vom avea onoarea de a găzdui o pleiadă de artiști legendari, care au scris și continuă să scrie pagini importante în istoria muzicii românești”, se arată pe pagina evenimentului. Citind lista invitaților, cu adevărat, festivalul promite a fi în acest an o poveste tare frumoasă!

În 14 septembrie vor urca pe scenă Grupul Folk Târgu Lăpuș, Mircea Bodolan, Jul Baldovin, Marius Bațu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Nicolae Matei.

Romeo Mocanu și Mugur Prundea, Adrian Bezna, Cristi Dumitrașcu, Eugen Mihăescu și Dragoș Moldovan, Ducu Bertzi și Constantin Neculae sunt protagoniștii serii de 15 septembrie.

În 16 septembrie povestea folk va fi ”spusă” de Daniel Iancu, Maria Gheorghiu, Țapinarii, Fără Zahăr, Alifantis & Mirică – Gemini, TVA – Trupa cu Valoare Adăugată(Teo Boar, Vlady Cnejevici, Adrian Vascu și Dorin Andone). Prezentator, Andrei Partoș.

Ultima seară, 17 septembrie, aduce o schimbare de registru o dată cu recitalul susținut de Grigore Leșe. La el acasă.

În fiecare seară concertele vor începe la ora 18.00. Festivalul este găzduit de sala de evenimente Maxim.

Biletele și abonamentele vor fi disponibile după data de 15 august pe www.iabilet.ro sau de la magazinul Fundamental Com din Târgu Lăpuș.

Sursă informații: Poveste Folk. Sursă foto:  Facebook / Mircea Vintilă

CITEȘTE ȘI:
Ascultați-i muzica. Savurați-i poezia. Dar vă avertizez: poate crea dependență | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.