Adesea am auzit oameni zicând – și poate v-ați spus și voi înșivă – ceva de genul: ”M-am săturat de știri negative, pe la televizor și prin ziare vezi și citești numai despre lucruri rele, despre accidente, morți, scandaluri, pizmă, necazuri”. Ei bine, tocmai asta și-a propus să nu fie eZiarultău. Această publicație online va fi una cu știri pozitive despre lume, despre oamenii de lângă noi, cu întâmplările, realizările și istorioarele lor, cu momente frumoase pe care le-au trăit, cu povești din care să lipsească negrul și cenușiul. De acord, în viața de zi cu zi există și întâmplări triste, drame, certuri, însă cei care vor să știe de ele au alte mijloace la îndemână să le afle, alte surse media, întrucât eZiarultău nu le va găzdui.

În eZiarultău veți găsi materiale care au relevanță pentru fiecare dintre noi, chiar dacă poate ne despart sute ori mii de kilometri. Nu contează că stăm în Maramureș, București, în Chicago, Roma sau Toronto. În mod cert fiecare avem câte ceva interesant de spus și pentru alții oriunde ne-am afla. În eZiarultău veți găsi povești cu oameni care au realizat lucruri frumoase, care au performanțe în orice domeniu, care au inițiative de apreciat.

Se cheamă eZiarultău pentru că și tu te poți regăsi în el, îmbogățindu-i conținutul: ne poți trimite texte, fotografii, filmări legate de evenimente sau pur și simplu despre viața de zi cu zi, iar dacă ele sunt relevante pentru publicul larg vor fi, cu siguranță, publicate.

Am ales această înfățișare grafică a site-ului tocmai fiindcă aduce ușor a layout de ziar tipărit clasic, a ziar cu care multora le plăcea odinioară să se răsfețe răsfoindu-l în tihnă la o cafea. Un detaliu special, și care sperăm să vă placă, e că fotografiile se colorează dacă puneți săgeata mouse-ului pe ele. Dacă accesați pagina de pe mobil, țineți apăsat lung pe poză și, de asemenea, se va colora.

Demersul acestui site este de a fi o publicație online pe care să îți facă plăcere să o accesezi, fiindcă știi că nu vei găsi postări care să-ți înnegureze ziua. Pe eZiarultău nu se vor regăsi sub nicio formă știri politice, spre exemplu, tocmai pentru a evita suspiciuni ori dispute. Acest ziar online se va supune doar regulilor de bun-simț și rigorilor jurnalistice, fără imixtiuni politice ori ale unor autorități administrative. Tocmai de aceea se cheamă eZiarultău. E al tuturor celor care îl vor citi și vor colabora la conținutul lui. Vă mulțumim că ne primiți în casele voastre.

Redacția eZiarultău  

Sursa foto: livehappy.com

7 COMENTARII

    • Mulțumim pentru atenția acordată, promitem că aici nu veți citi niciodată ceva despre politică sau politicieni. O zi frumoasă să aveți!

  1. Daca aveți materiale care ați dori să fie postate pe eZiarultau.ro – articole, fotografii sau filmulețe – trimiteți-le pe adresa de contact: redactia@eziarultau.ro
    Ce tip/fel de materiale se pot trimite?
    Am trimis un material (însoțit de fotografii) de promovare al unor sportive (locale) și…niciun răspuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.