”Cartea pe roți”, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas, va călători săptămâna viitoare prin Maramureș.

Sunteți invitați în autorulota cu cărți

Luni, 18 octombrie, va poposi în Borșa, în parcarea de lângă Primărie. Marți, 19 octombrie, ”Cartea pe roți” va fi în Vișeu de Sus, pe platoul din fața Casei de Cultură. În Parcul Central din Sighetu Marmației librăria mobilă de la Humanitas va ajunge miercuri, 20 octombrie. Joi și vineri (21 și 22 octombrie) ”Cartea pe roți” va fi prezentă în Baia Mare, la intrarea în Parcul Mara (intersecția Unirii cu Progresului).

”Vă așteptăm, așadar, în fiecare zi între orele 10:00-18:00, cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf!”, este mesajul lansat spre maramureșeni de cei de la Humanitas.

Selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri

Pe rafturile autorulotei ”Cartea pe roți” veți descoperi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. ”Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință”, se arată în prezentarea librăriei mobile.

Prima librărie mobilă din lanțul Humanitas a pornit la drum în 8 septembrie 2020. Anul trecut, ”Cartea pe roți” a ajuns în Maramureș prima dată, poposind în Borșa și Vișeu de Sus.

Mai multe despre traseul ”Cărții pe roți” găsiți aici.

Sursă informații și foto: Librăria Humanitas Cartea pe roți

CITEȘTE ȘI:
”Cartea pe roți“, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas, a pornit azi la drum | video
În Borșa au fost în top cărțile de bucate, de psihologie practică și ghidurile de viață sănătoasă
Un vis despre o Mocăniță care împarte cărți și ”bucurie zumzăitoare” la Vișeu de Sus

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.