În urmă cu doi ani, Casa Tineretului din Baia Mare a trecut în domeniul public al județului, timp în care reprezentanții Consiliului Județean au finalizat indicatorii tehnico-economici ai proiectului, aceștia fiind votați de aleșii județeni. Totodată, s-a aprobat, în anul 2019, ca denumirea acestei clădiri emblematice să fie Centrul Cultural Maramureș.

În 26 iunie, conducerea Consiliului Județean Maramureș a parafat solicitarea transmisă către Compania Națională de Investiții privind includerea în Programul național de interes public sau social a proiectului de investiții ”Reabilitarea și modernizarea Centrului Cultural Maramureș”. Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 2.164.477,91 lei plus TVA pentru proiectul tehnic și detaliile de execuție, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 72.149.290,44 lei cu TVA, investiția având trei componente majore: reabilitare și modernizare corp A, corp B și amenajări exterioare.

Prin reabilitarea Centrului Cultural Maramureș se intenționează realizarea unui ansamblu modern care să reunească sub același acoperiș activități multiple în domeniul cultural.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.