La acest final de săptămână, în Sighetu Marmației va fi vorba despre ”Bucurie în Mișcare”.

”Bucurie în Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

”«Bucurie în Mișcare» își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, entități locale active în zona sportului și a mișcării, într-un proiect viu, extrem de ofertant și divers, pentru a-i inspira să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie”, se arată în prezentarea evenimentului.

”Bucurie în Mișcare” este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

”Comunitățile care participă la sport și recreere dezvoltă legături sociale puternice, sunt locuri mai sigure și oamenii care trăiesc în ele sunt, în general, mai sănătoși și mai fericiți decât comunitățile în care activitatea fizică nu este o prioritate”, subliniază organizatorii.

În Sighetu Marmației, ”Bucurie în Mișcare” are loc în 25 și 26 septembrie, în Parcul Grădina Morii, de la ora 10.00. Ateliere de box, volei, baschet, atletism, călărie, tenis; competiții de baschet, cros, volei sau tenis; demonstrații de lupte medievale, kangoo jumps, zumba sau dans sunt doar câteva dintre provocările propuse pentru cele două zile de ”Bucurie în Mișcare”.

Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Bucurie în Mișcare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.