Angajări din sursă externă la o instituție importantă din județul Maramureș. Este anunțul făcut azi, 22 mai, de către Jandarmeria Maramureș, care anunță oficial că scoate la concurs două posturi de ofițer din sursă externă, prin încadrare directă/ rechemare în activitate (cadre militare).

Este vorba despre un post ofițer specialist II la Compartimentul Structură de Securitate, respectiv un post ofițer specialist II la Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului.

„Cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit în format complet, scanate, până la data de 04 iunie 2024 ora 23.59, la adresa de email a unității: resurse.umane@jandarmeriamaramures.ro. Concursul pentru ocuparea unui post constă în susținerea unui test scris – tip grilă. Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro care conține toate detaliile desfășurării concursului: condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

Mai multe detalii puteți afla dacă urmați cele 3 link-uri:
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2197
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2224
Detalii suplimentare referitoare la desfășurarea fiecărui concurs în parte, se pot obține accesând site-ul Jandarmeriei Maramureș www.jandarmeriamaramures.ro, apelând numărul de telefon 0262/229956, interior 24557 sau 24535 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00, ori de la avizierul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, situat în municipiul Baia Mare, bd. Unirii, nr. 34, Maramureș”, arată Jandarmeria Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.