În 28 și 29 ianuarie, la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș are loc ”Beyond Clever Demo”. Prima competiție de robotică din Maramureș. Eveniment organizat de echipa de robotică Clever Core a Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare și Star Tech Satu Mare.

”Suntem încântați să anunțăm primul demo organizat de noi și Star Tech, o colaborare strânsă care a adus ca rezultat acest eveniment, cu scopul de a uni toți pasionații de robotică într-un singur loc!”, este una din postările prin care șincaiștii anunță evenimentul. Ceremonia de deschidere este anunțată pentru sâmbătă, la ora 9.00. În program figurează și invitați din domeniul scrimei, care vor prezenta o demonstrație (sâmbătă, ora 14.00).

Recent, Clever Core a participat la ”OraDeA Cunoaște 2.0”, un demo organizat de echipa Modus Vivendi. ”Ne-am simțit norocoși, deoarece este primul DEMO la care participăm cu noua versiune a robotului și, cu toate că nu am avut timp de prea multe teste și antrenamente, am ajuns până în finală ”, spun membrii echipei de robotică de la ”Șincai”.

Programul evenimentului, aici.

Sursă informații și foto: Clever Core

CITEȘTE ȘI:
Înscrieri pentru Premiul Charlemagne

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.