Actorul Adrian Păduraru vă invită vineri, 2 februarie, la o ”Declarație de drag”. Alături de Vlad Gălățianu, Maria Grosu, Elena Duicu, David Simion, Vlad Andrei și Gabriela Porumbacu. Un eveniment în care se combină muzica, poezia, teatrul, dansul, arta plastică și improvizația. Spicuim de pe site-ul actorului:

”Aceasta este o declarație de avere:
Dacă ai sau nu ai fericirea atât de aproape încât un vers știut, neștiut sau redescoperit să te întoarcă din drum.
Dacă ai sau nu ai chef de joacă astfel încât să nu-ți fie nici teamă, nici rușine de propriile brațe înălțate spre reflectoarele sălii work-show-ului, culegând mere, pere și orice altceva imaginația ta ar mai putea scutura. Acestea pot fi o declarație.

Dacă ai sau nu ai emoții ascultând Blandiana, Sorescu, Eminescu, Păunescu, Dinescu, între rostire și cântare, așa cum încă nu s-a mai întâmplat pe vreo scenă.
Dacă ai sau nu ai drag de dragul poeziei, al pianului în umbră, al cântecului de chitară, al ritmului, al furtunii într-o zi de vară, al picturii românești, proiectată ca decor de lumină și culoare.
Dacă toate acestea, și încă mai multe, de necuprins în vorbe, îți sunt sau vor să-ți fie, atunci e Declarație de drag.”

De la ora 18.00, la Centrul Cultural din Berbești. Eveniment organizat de Primăria Giulești. Intrarea este liberă.

Sursă foto: Facebook/Serile Filmului Romanesc. Sursă afiș: Facebook/Laurentiu Batin

CITEȘTE ȘI:
În Sighetu Marmației va avea loc lansarea cărții „Programul iconografic din bisericile de lemn maramureșene: document istoric și discurs teologic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.